fbpx

Junique Design’ın ülkemize kazandırdığı çok özel otomobillerden birisi; Nissan Skyline R32. Orijinal hali GTS mannequin olan bu araba orijinal Nissan parçaları ile GTR modele dönüştürülmüş. Direksiyonu sağ tarafta olan bu otomobil hem iç hem dış kondisyon olarak göz doldurucu bir proje arabası olmayı başarıyor.

R32’nin tasarım olarak Japonya’daki örneklerini hiç de aratmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Otomobilin dışında dünyanın en ünlü gövde kiti markalarından birisi olan Pandem’in, widebody kiti tercih edilmiş ve R32 bu şekilde oldukça kaslı bir hale gelmiş.

Otomobilin karakterinde büyük rol oynayan kısma gelecek olursak sıra Work Meister s13p 3 parça jantlara geliyor, lastikler ve şasi arasındaki bağı güçlendiren Tein marka coiloverlar ekstra olarak havalı aktif süspansiyonla zenginleştirilmiş.

R32’nin kalbine indiğimiz zaman orada RB26DET Neo’ nun 30R turbo ile beslendiğini görüyoruz. Fiziksel anlamda ateş eden komple krom egzoz sistemi Xforce varex ile içindeki şeytanı çıkarıyor denilebilir.

Daha sayamadığımız birçok özelliğe ev sahipliği yapan bu güzel otomobili İstanbul’un gece manzaralarında kameraya aldık, eğer izlemeye hazırsanız çelik yeleğinizi giymeyi unutmayın.

Proprietor: https://www.instagram.com/juniquedesign/

Sosyal medya hesaplarımız;

– Instagram: https://www.instagram.com/highcompression_/
– Tiktok: https://www.tiktok.com/@highcompression

Çekim ve İş Birlikleri için

[email protected]

Müzik:

Darkish Journey – Habilis Labs
Nonetheless Yours – CHVRN

#nissanskyline #r32 #gtr #pandem #widebody

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.